Наша Адреса
Україна, м. Київ
вул. Жилянська 126/23 офіс 311
Вокзальна
Зв’язок з нами
+38 (050) 465-95-00
+38 (067) 462-00-69
+38 (093) 170-15-26
+48 (16) 888-10-12
Надіслати резюме
Ми допоможемо Вам в підборі вакансії
Робота по країнах
Обирайте країну з вакансією, та збирайте речі
Польща
Вакансій 61
name
Естонія
Вакансій 1
name
Чехія
Вакансій 1
name
Німеччина
Вакансій 1
name
Угорщина
Вакансій 2
name
Південна Корея
Вакансій 1
name
Питання та відповіді
Якщо не знайдете відповіді на Ваше питання - зателефонуйте нам.
  • Чи потрібно мені купувати поліс медичного страхування до отримання візи?

    Так. Вам необхідно надати підтвердження того, що Ви маєте поліс медичного страхування на весь період запланованого перебування в Шенгенській зоні.
  • Чи може Візовий центр відправити паспорт з готовою візою поштою?

    Так. Під час подачі документів до Візового центру Ви можете замовити послугу кур'єрської доставки.
  • У разі відмови, чи буде повернута суму візового збору?

    Ні. Візовий збір покриває витрати, пов'язані з розглядом документів, незалежно від кінцевого результату.
  • У мене є закордонний паспорт, як я можу поїхати на роботу в Польщу і на який термін?

    - При наявністі закордонного паспорта -консульство Польщі видає Вам робочу національну візу класу D: (180/180, 180/360). На підставі виданої візи і дозволу на роботу Ви приїжджаєте в Польщу на роботу і працюєте в протягом 6 місяців.
  • Які документи я Вам повинен надати для підтвердження своєї кваліфікації?

    • Диплом
    • Сертифікати українського зразка або зарубіжного зразка
    • Для далекобійників: водійські права, категорії C і E, карта цифрового тахографа, довідка про проходження огляду у психолога і відсутність протипоказань до роботи, свідоцтво про проходження курсу перевезення вантажів, підтвердження про отримання кваліфікації перевезення небезпечних вантажів (ADR) - обов'язкова умова
    • Наявність записів у трудовій за фахом - якщо є.
  • Який контракт я підписую на території Польщі?

    По приїзду в Польщу в офісі роботодавця Ви підписуєте офіційний трудовий договір з роботодавцем з описом основних умов роботи.
  • Як мені виплачується заробітна плата?

    Умови зарахування заробітної плати будуть вказані у Вашому договорі.
  • Скільки мені потрібно мати при собі грошових коштів, вирушаючи на роботу в Польщу?

    Ми рекомендуємо брати з собою 100 євро (на людину) - цієї суми Вам цілком вистачить, для того щоб прожити 1 місяць до зарплати.
  • Що мені робити, коли у мене закінчиться піврічна віза?

    Після відпрацьованих 6 місяців, за умови, що роботодавець задоволений Вашою роботою і Ви добре себе зарекомендували, Вам може буде виданий безкоштовно дозвіл на роботу від року до трьох років, на підставі якого робиться робоча річна віза 360/360, зі збереженням робочого місця . В інших випадках Ви повертаєтеся в Україну і через 6 місяців зможете знову оформляти Національну робочу візу.
  • Чи можу я розраховувати на підвищення заробітної плати після того, як я відпрацюю кілька місяців в Польщі?

    Так можете! Працівники, які себе добре зарекомендували, можуть розраховувати на індивідуальне підвищення заробітної плати.
  • Чи можу я працювати на території Польщі за іншими візами категорії «С»?

    Ви маєте право працювати в Польщі тільки за національною робочою візою категорії "D" 180/360, 180/180. За іншим категоріям віз Ви не маєте право працювати на території Польщі.
  • Робота є легальною?

    Так звичайно. Робота є легальною, на підставі документів, які легалізують роботу і перебування на території Польщі.
  • Ви оформляєте документи?

    Ми оформляємо пакет документів. Надаємо Вам інформацію по реєстрації в візовий центр. Реєстрація та Подача відбувається самостійно.
  • Ви забезпечуєте житло?

    У більшості випадків роботодавець надає житло за свій рахунок. У разі якщо цей пункт відсутній в договорі, роботодавець допомагає нашим клієнтам в пошуку житла.
  • Чи потрібно знання польської мови?

    Ні, знання польської мови не обов'язкове. В основному робота в українському колективі.
  • Чи зможу я їздити додому?

    Так звичайно. Тільки необхідно буде заздалегідь попередити роботодавця.
Потрібна консультація?
Питань немає, залиште Ваші дані - ми Вам зателефонуємо